+385 95 777 22 28

 

Plesne radionice osnovna škola

MiNi cLuB DidS

U URAGAN MiNi cLuB DidS MOGU SE PRIDRUŽITI SVA DJECA ŠKOLSKE DOBI KOJA SU ZAINTERESIRANA ZA PLESNE, DRAMSKE, KREATIVNE I ZABAVNE RADIONICE. NAŠI ISKUSNI ANIMATORI I VODITELJI RADIONICA ANIMIRAJU DJECU TE S PEDAGOŠKIM PLANOM I PROGRAMOM KREIRAJU EDUKATIVNE RADIONICE U KOJEM SE SVAKO DIJETE OSJEĆA UGODNO. IMPLEMENTIALI SMO ISKUSTVO DUGOGODIŠNJEG RADA U DJEČJOJ ANIMACIJI I PLESNO ZNANJE VODITELJICA U ZABAVAN I EDUKATIVAN PLESNI PROGRAM ZA MLADE.

1. HOLLWOOD PROGRAM

PLESNO-DRAMSKE RADIONICE S TEMATIKOM JAZZ I CABARET PLESNIH STILOVA. NAGLASAK NA PLESNE TEHNIKE I KREACIJI PLESNIH KOREOGRAIJA ZADANE TEMATIKE UZ NJEMAČKI JEZIK.

2. FAIRYTALE PROGRAM

PLESNO-DRAMSKE RADIONICE S TEMATIKOM DJEČJIH BAJKA PRI KREACIJI PLESNIH PREDSTAVA UZ PLESNE TEHNIKE MODERNIH PLESOVA – BALET, JAZZ, SUVREMENI PLES UZ TALIJANSKI JEZIK.

3. MTV PROGRAM

PLESNE RADIONICE S NAGLASKOM NA MODERNU MTV GLAZBU SA PLESNIM STILOM HIP-HOP I MTV JAZZ-A ZA DJECU UZ ENGLESKI JEZIK.

Dragi roditelji, JESTE LI ZNALI?

Jazz dance bazira se na baletnoj tehnici koja je nadopunjena opuštenijim plesnim elementima, odnosno slobodnijim pokretima. Balet ima strože forme, dok je u jazzu dopušten veći stupanj stilske opuštenosti. Moderi dječji glazbeni hitovi uvelike utječu na dječju zainteresiranost za bavljenje plesom.
×

Like us on Facebook

error: Sadržaj je zaštićen!!!