+385 95 777 22 28

 

Voditelj teatra - koreograf

Sellena Beram

Sellena Beram – zaposlenik tvrtke URAGAN od 2007. godine, te unutar dosadašnjeg rada stječe mnoga znanja o turističkoj animaciji, dječjoj animaciji, plesnim predstavama, izradi programa, edukaciji plesača i animatora te s vremenom postaje prvi i glavni koreograf plesne kompanije te sudjeluje u osnivanju arTheatre DIAMONDS.

Iako je talijanskog podrijetla, većinu života živi u Hrvatskoj a svoje prve plesne korake učila je s ruskim trenerima u gradu Poreču a nakon toga u Zadru po raznim tadašnjim plesnim klubovima.
Pri dolasku u Zagreb odlučila se educirati u što više plesnih stilova kako bi kreacija njenih plesnih predstava bila što raznovrsnija.

Educirana u street plesovima, latinsko-američkim plesovima, baletu, showdance-u, suvremenom plesu, bollywood stilu no i ostalim izvedbenim umjetnostima kao što su fizičko kazalište i dramske umjetnosti. Sudjelovala je i u dramskim predstavama u kazalištima kao član Međunarodnog umjetničkog centra, no vrlo ozbiljno se posvećuje pjevačkom stvaralaštvu u modernim mjuziklima.

Svoj najveći skok u plesnoj karijeri ostvarujeu pravo za vrijeme rada unutar URAGAN kompanije zbog profesionalnog ophođenja prema izvedbenim umjetnostima, mnogobrojnim nastupima, predstavama i projektima te stručnom mentorstvu nadređenih.

Kao koreograf iza sebe ima više od 30-ak dugometražnih I kratkometražnih plesnih predstava raznih tematika i stilova te dječjih performansa. Predstave i koreografije s ansamblom DIAMONDS izvedene su na mnogim pozornicama u dvije Europske turneje s ansamblom i plesnim odjelom tvrtke URAGAN.

Godine 2016. osvojila je 3. mjesto u svijetu sa svoje dvije kolegice plesačice na poznatoj svjetskoj platformi 'Dance upon a dream' plesnim uratkom 'INside tiME'. Surađuje s mnogim plesačima iz Hrvatske ali i iz Italije, Njemačke i SAD-a. Dan danas je plesno aktivna, te pleše u mnogobrojnim predstavama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kao trener vodi treninge raznih stilova i plesnih nivoa polaznika s vrlo zanimljivom pedagogijom koju je usvojila tijekom dugogodišnjeg iskustva rada u plesnom svijetu.
Za suvremeni ples najviše je prosperirala u AFC Bologna s poznatim koreografima i pedagozima dok već treću godinu se educira u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu kod cijenjenog pedagoga i koreografa Žaka Valente na programu fizičkog kazališta i izvedbenih umjetnosti. Svoju licencu plesnog trenera i koreografa obilježava u svjetskoj plesnoj federaciji WADF.

Svakako, najzanimljivije dostignuće kao plesač Sellena ostvaruje upisom u najveću svjetsku plesnu instituciju u Hollywoodu - Millennium dance complex gdje zajedno sa svjetski poznatim plesačima i koreografima poput Nike Kljun, Yanis Marshall, Brian Friedman, Jojo Gomez, Tricia Miranda, KK Harris, Laure Courtellemon i ostalim radi i nadograđuje svoje plesno i koreografsko znanje.

Osim golemog iskustva, također je i po struci voditelj plesnih tehnika.

Sellenine novosti
 
error: Sadržaj je zaštićen!!!