+385 95 777 22 28

 

VIZIJA

Teatar DiamondS živi unutar tvrtke URAGAN već posljednjih nekoliko godina te je izgradio svoj prepoznatljiv stil izvedbe plesnih i zabavnih događanja. Osnovna vizija koju DiamondS živi jest približiti široj publici plesnu umjetnost kroz ne klasične izvedbe i apstraktne prikaze plesa kao umjetnost. Na tom putu svakako prevladavaju suvremene tehnike izvedbe kroz razne predstave i koreografije, miješanje plesnih stilova no uvijek jasna priča i poruka.

img
img

ISKUSTVO

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u turističkom poslovanju, DiamondS posjeduje bogato znanje o adekvatnom pristupu publici i brizi o svakom gostu. Posebnu pozornost posvećujemo razini profesionalnosti i educiranosti naših izvođača, kvalitete i raznolikosti proizvoda te usklađenosti sa imenom koje nosimo duži niz godina. Unatoč orijentaciji na međunarodno tržište, DiamondS za cilj ima ponuditi Zagrebu plesnu kompaniju koja će zapošljavati i educirati plesače.

PROJEKTI

DiamondS u ponudi ima dvije različite vrste izvedbenih programa, prilagođene različitim afinitetima kupaca i publike. Proizvodi se razlikuju ovisno o tematici, vremeskom trajnja, plesnom stilu, vrsti izvedbe i broju sudionika.

img
Proizvodi su prezentirani na najelitnijim međunarodnim lokacijama i pozornicama europskih gradova poput onih u Stuttgartu, Pragu, Ljubljani, Berlinu i brojnim drugim. Teatar je odradio tri ljetnje i zimske turneje diljem Hrvatske i Italije koje obuhvaćaju nastupe u kazalištima, na gradskim trgovima, u turističkim lokacijama. Tijekom cijele godine izvođači su prisutni u organizaciji i realizaciji brojnih evenata.
error: Sadržaj je zaštićen!!!