+385 95 777 22 28

 

Teen dance

arTheatre DiamondS Art Dance Performing Visual arts

Vršimo upise u plesne radionice za mlade kreiran za srednjoškolsku dob polaznika. Osim modernog pristupa, glazbe i pedagoškog plana i programa, radionice se vode u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika kako bi se kroz ples i zabavu polaznici mogli komunicirati na engleskom jeziku.

Bitno je napomenuti da smo izabrali MTV jazz dance jer put do znanja navedenog stila je vrlo šarolik plesnim stilovima. Prolaze se satovi baleta kao bazičnog stila, jazza, hip hop-a i suvremenog plesa kako bi se zaokružila cjelina tehničke potkovanosti plesača. MTV je glazbeno atraktivan te potiče zainteresiranost kod plesača za daljnjim radom i treningom.

Snimanje modernih plesnih spotova te grupni javni nastupi jedni su od ciljeva zašto se upisati baš u DiamondS plesni program. Osim toga, srednjoškolci koji pohađaju napredne satove mogu pristupiti URAGAN plesnoj kompaniji kao plesač tijekom ljetne turističke sezone na našim lokacijama te si s time osigurati svoj prvi posao. Nakon završene srednje škole te izobrazbe na našim treninzima i seminarima, mogu se priključiti profesionalnom plesnom ansamblu kao plesač unutar plesne kompanije.

error: Sadržaj je zaštićen!!!